• Hatay 3° HAFİF YAĞMUR
    • Adana
    • Adıyaman
    • Afyonkarahisar
    • Ağrı
    • Amasya
    • Ankara
    • Antalya
    • Artvin
    • Aydın
    • Balıkesir
    • Bilecik
    • Bingöl
    • Bitlis
    • Bolu
    • Burdur
    • Bursa
    • Çanakkale
    • Çankırı
    • Çorum
    • Denizli
    • Diyarbakır
    • Edirne
    • Elazığ
    • Erzincan
    • Erzurum
    • Eskişehir
    • Gaziantep
    • Giresun
    • Gümüşhane
    • Hakkâri
    • Hatay
    • Isparta
    • Mersin
    • istanbul
    • izmir
    • Kars
    • Kastamonu
    • Kayseri
    • Kırklareli
    • Kırşehir
    • Kocaeli
    • Konya
    • Kütahya
    • Malatya
    • Manisa
    • Kahramanmaraş
    • Mardin
    • Muğla
    • Muş
    • Nevşehir
    • Niğde
    • Ordu
    • Rize
    • Sakarya
    • Samsun
    • Siirt
    • Sinop
    • Sivas
    • Tekirdağ
    • Tokat
    • Trabzon
    • Tunceli
    • Şanlıurfa
    • Uşak
    • Van
    • Yozgat
    • Zonguldak
    • Aksaray
    • Bayburt
    • Karaman
    • Kırıkkale
    • Batman
    • Şırnak
    • Bartın
    • Ardahan
    • Iğdır
    • Yalova
    • Karabük
    • Kilis
    • Osmaniye
    • Düzce
    • Lefkoşa
    • Bakü
    • Amsterdam
  • İMSAK'A 02:00

  • HABER GÖNDER

  • İDDAA PROGRAMI
  • SİTE YAZARLARI
  • VİDEO GALERİ
  • FOTO GALERİ
  • BİST %-1.43 1,52
  • DOLAR %-0.02 7,46
  • EURO %0.09 9,04
  • POUND %0.18 10,18
  • ALTIN %03:14 435,39
  • YUAN %0 1,15
  • BTC %-1.21654 268065,00
  • ETH %1.53218 9249,11

Hatay’ın Yöresel Lezzetleri Tanıtıldı

Hatay Büyük Şehir Belediyesi Gastronomi Proje Uzmanı Chef Abdulcelil Erkan, 8 Mayıs Çarşamba günü TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Defne Nezahat Güven Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Hatay’ın yöresel lezzetlerini tanıttı.

Etkinliğe, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, TÜBİTAK Hatay Bölge Temsilcileri, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katılım gösterdi.

HBB’yi temsilen etkinlik alanında bulunan Erkan, Hatay’ın damak çatlatan lezzetlerinin UNESCO tarafından tescillenip ‘Gastronomi Şehri’ unvanını sahip olduğuna değinerek, birbirinden özel lezzetleri katılımcıların beğenisine sundu. Erkan’ın, yörenin meşhur tatlılarından olan peynirli irmik helvası şovu ise katılımcıları Hatay mutfağına hayran bıraktı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN SAVAŞ’TAN İMZA DESTEĞİ

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
sf TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS
2.373.115

VAKA

2.246.047

İYİLEŞME

23.664

ÖLÜM

127.068

AKTİF VAKA

sf DÜNYA'DA KORONAVİRÜS
94.955.779

VAKA

52.240.858

İYİLEŞME

2.029.032

ÖLÜM

42.714.921

AKTİF VAKA

Yazarlar
Video
Galeri
iskenderun Haber Ajansı – Hatay Haber'e üye olun

Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

iskenderun Haber Ajansı – Hatay Haber'e giriş yapın

Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.